Gevelbekleding

Keralit, een waardevolle investering!

Keralit gevelbekleding is onderhoudsarm, hoogwaardig en niet van hout te onderscheiden. Verkrijgbaar in 3 verschillende modellen en meer dan 30 kleuren. Voor de waarde van uw huis is de juiste gevelbekleding van groot belang. U wilt echter zo min mogelijk onderhoud en het liefst nooit meer schilderen. Bovendien wilt u kunnen kiezen uit een ruim assortiment aan kleuren. De bekleding van uw gevel moet lang meegaan en het liefst ook nog milieuvriendelijk zijn.

Met Keralit gevelbekleding kiest u voor een verantwoorde keuze: schilderen is overbodig dus u verbruikt geen verf. Een blijvend mooie afwerking, zonder afbladderende verflagen en kleur of glansverlies.  Gegarandeerd kwaliteit met 10 jaar garantie op de kunststof sponningdelen. Er zijn drie verschillende modellen en diverse kleuren. Alle modellen kunnen blind gemonteerd worden.

  • Sponningdeel 143 mm, het traditionele model
  • Sponningdeel 190 mm, brede plank met strakke lijnen
  • Potdeksel 177 mm, brede overlappende panelen

Keralit is duurzaam en milieuvriendelijk dat gemaakt wordt van gerecyclede kunststoffen. Zelfs onder invloed van vocht of warmte is het Keralit bestand tegen kromtrekking.

De panelen worden met een blinde bevestiging gemonteerd in lengtes van 6 meter. Op aanvraag kunt u ook langere lengtes bestellen, hierdoor worden naden voorkomen voor een strak afgewerkt resultaat.

Keralit D-15

Dakrandbekleding

Met Keralit dakrandpanelen zijn dakranden, windveren, boeidelen, dakkapellen e.d. perfect en naadloos af te werken. Door de lengtes van 6 meter kunnen de panelen vaak uit 1 stuk gemonteerd worden, zodat naden, schroef-en boorgaten niet meer zichtbaar zijn.

Naast Keralit dakrandbekleding hebben wij ook Unipanel bouwpanelen. Unipanel is gemaakt van massief kunststof en is superieur aan hout. Op vrijwel alle niet dragende toepassingen kan Unipanel gebruikt worden. Schilderen is niet meer noodzakelijk.