Mooie kozijnen zonder schilderwerk!

Kunststof Kozijnen

Zou u ook willen genieten van kozijnen zonder te hoeven schilderen? Om houten kozijnen goed te onderhouden komt u niet onder het schilderwerk uit. Met onze kunststof kozijnen is dit verleden tijd en maakt u geen onkosten voor deze werkzaamheden. Onze kunststof kozijnen zijn niet meer te onderscheiden van houten kozijnen, doordat deze voorzien kunnen worden van een folie met houtnerfstructuur. Tevens is het mogelijk om de houtverbindingslook toe te passen.

Kunststof kozijnen zijn niet alleen voordeliger, maar kennen nog meer voordelen:

  • Goede isolatie (warmte en geluid)
  • Goede bescherming tegen inbraak
  • Lange levensduur en 10 jaar garantie op uw kunststof kozijnen
  • Onderhoudsarm
  • Veelzijdig design en keuze uit alle RAL kleuren

Er zijn verschillende mogelijkheden voor de kunststof kozijnen. U kunt kiezen voor vaste beglazing, draai/kiep- of valramen. Deze kunnen uitgevoerd worden met o.a. ventilatieroosters en/of meerstandenkiep voor een goede ventilatie van de ruimte.

Aluminium kozijnen

Zoals kunststof kozijnen zijn aluminium kozijnen onderhoudsarm en hoeft u niet te schilderen. Door de standaard aangebracht UV-beschermlaag (poedercoating) zijn de aluminium kozijnen kleurvast en weerbestendig. Onze kozijnen zijn voorzien van een thermische onderbreking, zodat er een goede isolatie is en u niet onnodig hoge stookkosten heeft.

Aluminium kozijnen zijn stevig en kunnen eenvoudig het gewicht van grote raamoppervlakken dragen. Onderkant formulier